Să mă prezint

Mă numesc Lacramioara Mirela. Mirela nu mi-a spus nimeni niciodată, Lacra ma alianta cei apropiați.

M-am născut și am trăit în România timp de 42 ani , vârsta la care am luat decizia să caut o nouă provocare si m-am mutat în Suedia.

Am avut mereu probleme cu controlul greutatii si am trecut prin multe etape cu cure de slabire. Asa cum zicea o colega : ” Viata mea e o continua cura de slabire.”

Anul acesta am atins limita mea psihologica pentru greutate , 92 kg ( la 171 cm si 49 ani) . Am decis ca e cazul sa fac ceva . Si de aici , am ajuns …aici, pe un blog. Nu am deloc experienta cu un blog si fiecare lucru imi ia timp ca sa-l inteleg sau sa il setez , dar invat , si e o experienta impresionanta pentru mine .

Nu sunt nutriționist și nu încerc sa fac recomandări , ci doresc sa împărtășesc din experiența mea personală și din experiența soțului meu, Victor.

 Parerea mea este sa nu încercați nici un fel de dieta, nici un fel de experiment , fără a consulta un medic, un nutriționist, un specialist in managementul efortului fizic și alimentatiei, fără a va documenta personal, fără a întreba experți. Lucrurile făcute la voia întâmplării pot avea efecte nocive asupra corpului. Asta e valabil și pentru orice modificare a stilului alimentar și de viața. Consultați medicul înainte sa va schimbați viața in vreun fel in ceea ce privește nutriția și antrenamentele fizice !

Imagini cu mine si sotul meu, Victor, inainte de  keto si la 8 luni dupa.

Be keto Be happy ! ☺️

5 Replies to “Să mă prezint”

  1. Salut Lacra! Chiar si fara experienta tot esti prietena noastra si te pupam cu drag! Totusi ar trebui sa te muti mai aproape de lume :)
  2. Lacra, tu ai fost intotdeauna o fata frumoasa indiferent de greutate. Si eu ma chinui cu aceeasi problema de ani de zile. Iti urez mult succes si daca reusesti da, mi si mie cateva sfaturi. Te pup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.