Eu și stilul de viață keto

Să mă prezint

                                                                                                                        

Mă numesc Lăcrămioara. Lăcră pentru prieteni și apropiați. 

 

M-am născut și am trăit în România timp de 42 ani , vârstă la care am luat decizia să caut o nouă provocare și m-am mutat în Suedia.

Am avut mereu probleme cu controlul greutății si am trecut prin multe etape cu cure de slăbire .  Asa cum zicea o colegă de a mea : ” Viața mea e o continuă cură de slabire.”

Anul acesta am atins limita mea psihologica pentru greutate , 92 kg ( la 171 cm și 49 ani) . Am decis că e cazul să fac ceva . Si de aici , am ajuns …aici, pe un blog. Nu am deloc experiență cu un blog și fiecare lucru îmi ia timp ca să-l înțeleg sau să îl setez , dar , învăț , și e o experiență impresionantă  pentru mine .

Nu sunt nutriționist și nu încerc să fac recomandări ,estivale, nutriționale sau de stil de viață , ci doresc să împărtășesc din experiența mea personală și din experiența soțului meu, Victor.

 Părerea mea este să nu încercați nici un fel de dietă,  nici un fel de experiment , fără a consulta un medic, un nutriționist, un specialist în managementul efortului fizic și alimentației, fără a vă documenta personal, fără a întreba experți. Lucrurile făcute la voia întâmplării pot avea efecte nocive asupra corpului. Asta e valabil și pentru orice modificare a stilului alimentar și de viața. Consultați medicul înainte să vă schimbați viața in vreun fel in ceea ce privește nutriția și antrenamentele fizice !

Imagini cu mine și soțul meu, Victor, înainte de  keto și la 8 luni după.

Be keto Be happy ! ☺️

5 thoughts on “Să mă prezint

  1. Salut Lacra! Chiar si fara experienta tot esti prietena noastra si te pupam cu drag! Totusi ar trebui sa te muti mai aproape de lume :)
  2. Lacra, tu ai fost intotdeauna o fata frumoasa indiferent de greutate. Si eu ma chinui cu aceeasi problema de ani de zile. Iti urez mult succes si daca reusesti da, mi si mie cateva sfaturi. Te pup.
    1. Multumesc frumos, Carmen ! Despre asta va fi vorba în blogul meu. Cum eu si soțul meu am reușit să învingem obezitatea și bolile asociate ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: