Lacra și Victor

Sa ne prezentam

                                                                                                                        

lacra.blog si dieta ketogenica.

Asa am inceput . Eu, Lacra. Si Victor, sotul meu.

M-am născut și am trăit în România timp de 42 ani , vârstă la care am luat decizia să caut o nouă provocare și m-am mutat în Suedia.

 

Am avut mereu probleme cu controlul greutății și am trecut prin multe etape cu cure de slăbire .  Asa cum zicea o colegă de a mea : ” Viața mea e a fost o continuă cură de slăbire.”

Anul acesta am atins limita mea psihologică pentru greutate , 92 kg ( la 171 cm și 49 ani) . Am decis că e cazul să fac ceva . Și, de aici , am ajuns …aici, pe un blog. Nu am deloc experiență cu un blog și fiecare lucru îmi ia timp ca să-l înțeleg sau să îl setez , dar , învăț , și e o experiență impresionantă  pentru mine .

Eu aveam hipertensiune. Luat 2 medicamente ca a scad tensiunea, eram pe cale să îl primesc pe al treilea, pentru că tensiunea mea nu se normaliza.

Victor , 47 ani, 114 kg , la 171 cm. Diabet de tip 2 tratat cu pastile, hipertensiune în tratament cu 1 medicament.

Nu sunt nutriționist și nu încerc să fac recomandări ,medicale, nutriționale sau de stil de viață , ci doresc să împărtășesc din experiența mea personală și din experiența soțului meu, Victor.

 Părerea mea este să nu încercați nici un fel de dietă,  nici un fel de experiment , fără a consulta un medic, un nutriționist, un specialist în managementul efortului fizic și alimentației, fără a vă documenta personal, fără a întreba experți. Lucrurile făcute la voia întâmplării pot avea efecte nocive asupra corpului. Asta e valabil și pentru orice modificare a stilului alimentar și de viața. Consultați medicul înainte să vă schimbați viața în vreun fel , în ceea ce privește nutriția și antrenamentele fizice !

Imagini cu mine și soțul meu, Victor, înainte de  keto și la 8 luni după.

Be keto Be happy ! ☺️

5 thoughts on “Sa ne prezentam”

  1. Carmen Faur ex. Comanac

    Lacra, tu ai fost intotdeauna o fata frumoasa indiferent de greutate. Si eu ma chinui cu aceeasi problema de ani de zile. Iti urez mult succes si daca reusesti da, mi si mie cateva sfaturi. Te pup.

    1. Multumesc frumos, Carmen ! Despre asta va fi vorba în blogul meu. Cum eu si soțul meu am reușit să învingem obezitatea și bolile asociate ei.

  2. Salut Lacra! Chiar si fara experienta tot esti prietena noastra si te pupam cu drag! Totusi ar trebui sa te muti mai aproape de lume 🙂

  3. Pingback: Să mă prezint – lacras keto journey

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: