Consultatii de sanatate on line - lacra.blog

Coaching

Nu stii cum sa incepi sa te ajuti sa iti redobandesti sanatatea? Sa scapi de anumite conditii medicale, simptome? Sa stii ce suplimente sunt indicate doar pentru tine ?

Atunci, te invit sa ma contactezi, sa imi lasi un mesaj. Poate, impreuna, gasim raspunsurile . Foloseste formularul de contact de mai jos.

Preturile vor fi variabile, in functie de ceea ce iti dorest : couching pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, program nutritional adaptat gustului tau si conditiilor tale medicale, urmarire activa a analizelor de sange, propuneri de suplimente alimentare, program individualizat de viata, etc.

Ai nevoie de consultatii de sanatate on line ? Atunci, esti la locul potrivit !

Te-ai decis sa iti schimbi stilul de viata, sa incerci dieta keto sau low carb , dar nu stii cum sa incepi. Sau , deja ai inceput dieta ketogenica si low carb , dar te-ai impotmolit si nu stii cum sa mergi mai departe ? Sau ai anumite intrebari legate de starea ta de sanatate si rezultate la analize ? Te gandesti la meniuri strict personalizate in functie de preferintele tale si starea ta de sanatate ?

Daca ai nevoie de ajutor, iti stau la dispozitie.

lacra.blog

Buna! Eu sun Lacra. Ma bucur sa te cunosc.

Sunt medic cu o experienta de 26 de ani in medicina interna. Lucrez in Suedia de 10 ani. Am ca domeniu de interes diabetul, endocrinologia, strokeul. Nu am urmat cursuri in nutritie.

Sunt pasionata de nutritie si abordarea holistica a bolilor.

Imi poti scrie despre ce dificultati intampini si cum ai dori sa te ajut , trimitandu-mi un mail. Orice consultatie se acorda online , iar tariful este in functie de dimensiunea solicitarii exprimate. Promit ca tarifele sunt de bun simt. Se ofera discount daca sunt exprimate mai multe solicitari ( de exemplu consultatie si meniuri personalizate , in acelasi timp ).

Ma straduiesc sa raspund cat mai repede la solicitari, in limita timpului disponibil. Inca sunt activa in domeniul meu profesional si merg la munca in fiecare zi. Dar, incerc sa acord o asistenta de calitate .

Te astept sa rezolvam impreuna toate semnele tale de intrebare !

Multumesc !

Scroll to Top
%d bloggers like this: