Ce este keto cycling

Experienta mea cu keto cycling

Așa citind eu pe fugă despre această stare, am găsit că , printre altele, carnitina blochează accesul hormonilor tiroidieni în celule. Deci, celulele nu mai beneficiază de efectele hormonilor = ca o stare de hipotiroidie. Iar eu înghit constant carnitină de foarte mult timp. E posibil să îmi fi făcut singură un rău ? Nu știu. Nu voi mai lua carnitină și voi vedea. De asta îți recomand să nu faci lucruri de capul tău, să nu iei suplimente fără să te sfătuiești cu medicii și nutriționiști. S-ar putea să îți dăuneze.

În prima zi de post cu apă trag și de fiare . De ce ? Pentru că vreau să grăbesc un pic arderea glicogenului hepatic și să intru în autofagie.

Dacă te decizi că vrei să postești cu apă, eventual și să faci exerciții fizice în această perioadă, nu fă asta de unul singur. Medicul tău trebuie să te supravegheze , să te monitorizeze.

Ia legătura și cu un antrenor, specialist, în exercițiul fizic , este persoana cea mai indicată să îți explice ce exerciții fizice poți face astfel încât să nu îți dăuneze, să nu devină un stresa pentru corp. Nu fă nimic din ceea ce fac eu fără  să fii sub supraveghere medicală de specialitate.

Nu îmi asum nici o răspundere pentru deciziile tale. Ceea ce descriu eu e rezultatul experiențelor mele, nu reprezintă metode de diagnostic sau tratament pentru vreo condiție medicală. Orice decizie trebuie luată împreună cu personalul medical specializat . Nu sunt medicul personal al nimănui. Nu îmi asum nici o răspundere medicală, legală sau de orice altă natură pentru ce decizii ia fiecare în parte. 

2 thoughts on “Experienta mea cu keto cycling”

  1. Pingback: Experiența mea cu keto cycling - săptămâna 3 - Eu și stilul de viață keto

  2. Pingback: Experiența mea cu keto cycling- săptămâna 2 - Eu și stilul de viață keto

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: