Ce este keto cycling

Experienta mea cu keto cycling

Să recunoaștem: keto e la început de drum și știința cercetează, experimentează. Nu se știe ce se întâmplă când trăiești keto pe perioade lungi de timp, de ani. Viitorul va aduce răspunsuri. Acum, presupunem doar. Iar eu și experimentez pe mine ( dacă te gândești să faci experiențe pe tine, fă-le sub supraveghere medicală, contactează și cere sfatul specialiștilor,nu te pune în situații care pot fi periculoase pentru tine.

Nu îmi asum răspunderea medicală și juridică pentru ce decizii ei tu legate de sănătatea și viața ta. Eu doar descriu ce experimentez eu, nu spun : ” Fă ca mine !” ).

Așa că, am decis să încerc keto cycling. Greu de spus ce parametrii sunt cei mai indicați pentru  a monitoriza efectele , dar am ales să iau în calcul greutatea mea săptămânală și temperatura corpului meu.

O săptămână la mine începe vinerea și se termină vinerea, asta a fost de la bun început ziua noastră de cântar.

În linkurile pe care ți le pun la dispoziție de-a lungul articolului , găsești accesul către diverse rețete ale mâncărurilor pe care le-am mâncat eu într-o anumită zi sau către video cu diverse tipuri de exerciții fizice la care apelez eu sau către articole care tratează un subiect atins în timpul experimentului meu.

Cum am planificat keto cycling

Asta e ultima săptămână de concediu. Celelalte 2 săptămâni am mâncat fără să ne uităm la carbi, dar nu am depășit 50 g carbi pe zi ( nu am de gând sub nici o formă să mănânc 200-250 g carbi pe zi , asta pentru că am trișat o dată și mi-a fost groznic de rău ). Poate 100 g, maxim.

Cheat day dieta ketogenica- lacra.blog
Franța, păcatul si keto sau experienta mea cu cheat day

În aceste 2 săptămâni mi-am măsurat cetoza doar o dată, aleatoriu. Era 0,9.

De fapt,cetozele mele sunt mici de mult timp ( probabil datorită adaptării eficiente la keto, corpul consumând eficient corpii cetonici ). Uneori am avut 0,1 ,dar nu am surprins nici un moment cu keto zero.🤣

Ieri m-am decis că aș putea scrie un articol despre experiența mea cu keto cycling. Sunt și eu curioasă care vor fi rezultatele. Voi face asta timp de o lună.

2 thoughts on “Experienta mea cu keto cycling”

  1. Pingback: Experiența mea cu keto cycling - săptămâna 3 - Eu și stilul de viață keto

  2. Pingback: Experiența mea cu keto cycling- săptămâna 2 - Eu și stilul de viață keto

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: