Meniu keto pentru incepatori

Acest meniu keto pentru incepatori este structurat in asa fel incat , in fiecare zi, sa ai 3 mese diferite. Adica, in total, ai 21 de retete strict keto diferite.

A incerca sa tii keto poate fi o provocare, la inceput. Ce e macroza, ce sunt carbohidratii net, cum sa iti calculezi aportul de macronutrienti, etc. De aceea e foarte bine sa incepi cu meniuri gata calculate. Asa vei experimenta si daca te simti bine cu dieta keto.

Schimba numarul de portii

Nu uita ca poti schimba numarul de portii cu cursorul.

Cantitatile de ingrediente se vor schimba automat.

Calitatea de abonat implica sa achiti lunar o anumita suma, ceea ce iti va permite accesul nelimitat la continutul premium din blog.

Pentru a avea acces, va trebui sa iti creezi si un cont pe Word press, dupa ce ai efectuat plata de 5 euro. Daca nu te gandesti sa iti faci cont pe WordPress, nu fa nici o plata. Nu iti pot trimite banii inapoi.

Poti oricand sa dezactivezi plata lunara din contul tau sau sa imi scrii, daca nu reusesti asta, ca eu sa dezactivez aceasta functie.

Platile care au fost deja efectuate in luna in care te dezabonezi nu pot fi returnate. Si nici plata initiala , daca te razgandesti.

Aboneaza-te pentru acces complet

Vei putea accesa orice continut marcat premium.

Cam ce contine meniul?

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: