Meniu saptamanal dupa 50 ani

Meniu saptamanal #1 dupa 50 ani

Primul meniu saptamanal dupa 50 ani e creat astfel incat sa ai 3 mese pe zi. De ce e altfel dupa 50 ani , cand vine vorba de stilul de viata?

Meniu saptamanal #2 dupa 50 ani

Dupa 45-50 ani ne ingrasam foarte usor. Nevoile metabolice scad. Pierdem masa musculara si osoasa. E valabi pentru sexul frumos, dar si pentru cel puternic.

De aceea avem nevoie de multa proteina, cat mai putin carbohidrati . Si multa miscare, sport.

Sub acest titlu voi grupa articole, retete, meniuri saptamanale complete sau de post intermitent , special pentru tine, care esti interesata de subiect.

Caracteristicile meniului

  • este un meniu saptamanal cu maxim 25 g carbi/zi, dar proteina din belsug.
  • iti ofer bonus o reteta de prajitura delicioasa
  • retetele sunt simplu de pregatit

Aboneaza-te

Pentru acces nelimitat la continutul premium.

Daca te intrebi :

Calitatea de abonat implica sa achiti lunar o anumita suma, ceea ce iti va permite accesul nelimitat la continutul premium din blog.

Pentru a avea acces, va trebui sa iti creezi si un cont pe Word press, dupa ce ai efectuat plata de 5 euro. Daca nu te gandesti sa iti faci cont pe WordPress, nu fa nici o plata. Nu iti pot trimite banii inapoi.

Poti oricand sa dezactivezi plata lunara din contul tau sau sa imi scrii, daca nu reusesti asta, ca eu sa dezactivez aceasta functie.

Platile care au fost deja efectuate in luna in care te dezabonezi nu pot fi returnate. Si nici plata initiala , daca te razgandesti.

Supe ciorbe keto low carb
10 retete de supe low carb

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d