Meniu #1 cu diete alternative

Iti propun meniuri saptamanale cu diete alternative. O solutie pentru cine a atins platoul. Sau chiar, poate, a inceput sa se ingrase.

Dieta alternativa, adica sa ai stiluri dietetice diferite in diversele zile ale unei saptamani, s-a dovedit a fi un stil dietetic mai eficienta decat cel in care tii la infinit aceeasi dieta.

Ce inseamna diete alternative ?

In contextul low cab si keto, asta inseamna sa alternezi zile de keto, cu low carb, post intermitent .

Aceste meniuri saptamanale cu diete alternative pot fi foarte utile pentru cei care vor sa se antreneze cu postul intermitent.

Voi include in astfel de meniuri si cate o reteta de desert keto sau low carb, pentru weekend.

Incearca aceasta metoda cand nu mai rezultate cu alte diete.

La finalul articolului vei gasi si un scurt filmulet video depre un studiu stiintific depre rezultatele alternarii dietelor la oameni.

Succes si multa sanatate !

Calitatea de abonat implica sa achiti lunar o anumita suma, ceea ce iti va permite accesul nelimitat la continutul premium din blog.

Pentru a avea acces, va trebui sa iti creezi si un cont pe Word press, dupa ce ai efectuat plata de 5 euro. Daca nu te gandesti sa iti faci cont pe WordPress, nu fa nici o plata. Nu iti pot trimite banii inapoi.

Poti oricand sa dezactivezi plata lunara din contul tau sau sa imi scrii, daca nu reusesti asta, ca eu sa dezactivez aceasta functie.

Platile care au fost deja efectuate in luna in care te dezabonezi nu pot fi returnate. Si nici plata initiala , daca te razgandesti.

Aboneaza-te ca sa ai acces la acest continut

Abonamentul lunar iti ofera acces nelimitat la continutul premium din blog.

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: