Retete low carb pentru sarbatorile 2022-2023

Cele mai bune retete low carb pentru sarbatorile 2022

O colectie de retete low carb 2022 pentru tine. Am adunat ce am pregatit noi de-a lungul timpului. Intr-o colectie keto si low carb, clasice si hiperproteice.

Lacra si Victor- lacra.blog- Sarbatori fericite 2022-2023 !
Schimba numarul de portii

Nu uita ca poti schimba numarul de portii cu cursorul.

Cantitatile de ingrediente se vor schimba automat.

Iata propunerile noastre pentru voi !

Pui keto cu tonnato

Ce zici de o reteta de pui keto cu tonnato ? Totul se serveste pe un pat de salata asortata. Doar 2 g carbi/portie. O alta propunere keto gustoasa : Pui prajit keto cu tzatziki avocado Alte propuneri :

Cotlet keto cu orez low carb si sos de spanac

O reteta simpla cu cotlet keto cu orez. In varianta low carb a orezului. Se serveste cu sos keto cu spanac. Iar daca preferi pestele, iti propun o reteta cu omega 3 din belsug :

Pui rotisor low carb cu sos de lime si coriandru

O reteta simpla de pui rotisor low carb va fi pe gustul tuturor. Se serveste cu sos de lime si coriandru. Poti prepara sosul cu iaurt grecesc sau cu maioneza, in functie de etapa dietetica in care te afli ( low carb sau mai keto).

Keto wrapes cu bacon si cascaval

Aceasta reteta de keto wrapes cu bacon si cascaval este preluata si adaptata de pe siteul dietdoctor. Am ajustat un pic anumite cantitati .

Pui mexican keto cu guacamole

Din categoria retete mexicane in dieta ketogenica am ales pentru astazi o reteta de pui mexican keto cu guacamole. Eu am ales aripi de pui, dar tu poti pregati meniul cu piept sau pulpe. Cum preferi tu.

Friptura keto cu dovlecel gratinat

Friptura keto cu dovlecel . Mai simplu de atat nu se poate. Si cu cartofi pai. Keto, musai, nu?! Altfel de cartofi pai keto: La friptura merge si o mamaliga, nu ?! Mamaliga low carb

Si….

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: