Termeni și condiții

lacra.blog  este un blog personal , creat si scris de mine, Lacramioara Mirela Grosu. Blogul abordeaza subiecte legate de diete, sanatate, studii stiintifice, meniuri si, cel mai probabil mult mai mult, adica voi completa pe parcurs cu alte subiecte care mi se par interesante. Speranta mea este  ca voi reusi sa captez atentia celor interesati de aceleasi subiecte ca si mine. Eu locuiesc acum in Suedia , dar limba oficiala folosita in blog este limba romana.

 

Averizare/disclaimer: toate articolele de pe acest blog reprezintă o opinie si o experiență personală, si nu una profesională și nu reprezintă o recomandara medicală. 

http://www.lacra.blog  poate fi accesat gratuit de catre oricine, din orice parte a lumii. Oricine este binevenit sa citeasca , sa comenteze, sa adreseze intrebari. Exista , insa, cateva conditii , care inseamna de fapt reguli de bun simt : nu se accepta injuraturi, cuvinte triviale, comentarii sau orice altceva care are tendinte rasiste, fara atacuri la persoana, fara glume nerespectuoase sau care aduc  jigniri la persoana sau institutii. Eu sunt singura persoana care lucreaza cu acest blog si imi rezerv dreptul sa citesc orice comentariu si sa sterg comentariile pe care le consider inadecvate. Totul este pentru a mentine o atmosfera de respect intre toti cei care citesc/comenteaza/sunt activi pe blog.

Toate articolele sunt scrise de mine. Unde am folosit imagini video sau am preluat articole de pe alte site-uri, am indicat si site-ul folosit.

Multe fotografii sunt realizarea mea personala, dar sunt si fotografii preluate din aplicatia android ” ImageSearch Man ” si, atunci cand o folosesc, mentionez si site-urile care au fost folosite de aplicatie in incarcarea fotografiilor pe care eu le-am  utilizat in diversele mele articole. Alte fotografii/poze sunt preluate de pe Pixabay si Unsplash, siteuri care ofera poze in mod gratuit pentru publicare pe internet.

Articolele din blog si fotografiile marcate cu  lacra.blog sunt creatia mea si toate drepturile de autor imi apartin. Este interzisa copierea lor integrala, dar, daca totusi utilizati in alte site-uri/bloguri fotografii sau paragrafe din blogul meu , includeti un link catre fotografia/articolul meu.

Pentru traducerea blogului si a intregului continut ( inclusiv aspectele legate de respectarea legilor in vigoare din Uniunea Europeana ) am adaugat  GOOGLE TRANSLATE ca  unealta de folosire.

Va multumesc pentru atentie si colaborare !

Scroll to Top
%d bloggers like this: