Branza de casa cocos

Branza de casa cu cocos

Branza de casa cu cocos. Keto vegan si pentru postul religios . Si pentru cei care nu tolereaza produsele lactate clasice.

Branza de casa cocos

Branza de casa de cocos

Lăcră
Încerc să găsesc alternative la produsele lactate consacrate, deoarece  laptele care este folosit la prepararea brânzei dulci, cașcavalului, brânzei topite și mai știu eu ce provine de la animale tratate cu hormoni, antibiotice și alimentate , irațional, cu cereale tratate cu ierbicide, pesticide și alte otrăvuri, când ele sunt IERBIVORE, adica le place iarba, nu carbohidrații. Și nu mai pun la socoteală alte '' tratamente '' cu E-uri, aspartam , etc aplicate acestor produse.
No ratings yet
Numar portii 4 porții
Calorii 170 kcal

Ingrediente
  

  • 400 g lapte de cocos
  • 3 capsule probiotice se pot înlocui cu 2 lingurițe zeama de lămâie / prefer probioticele

Mod de preparare
 

  • Pune conserva cu lapte de cocos la frigider pentru 24 de ore. Pune vasul în care vei bate laptele de cocos la frigider pentru 15 minute înainte de a bate laptele de cocos.
  • Scoate partea solida , albă ( care este laptele de cocos solidificat ) în vasul rece. Adaugă probioticul ( sau ce ai ales pentru inducerea fermentării ).
  • Bate bine cu un mixer. Scurge prin sită prevăzută cu tifon.
  • Pune la un loc întunecat, cu tot cu sită și vasul în care se scurge eventualul lichid , și cald ,  pentru 24-36 de ore  ( cel mai bine 36 de ore, pentru a permite bacteriilor din probiotic să se multiplice și să asigure o bună fermentare a brânzei ). Mai amesteca din când in când, cam de 2 ori pe zi .
  • Scoate apoi din sită și pune branza într-un recipient ( acum e momentul să o asezonezi cu diverse ierburi, fructe de padure, fulgi de cocos, nuci , alune -ce e permis in keto, bineînțeles ).
  • Bagă la frigider pentru cel puțin 6 ore.
    Rezistă maxim 3-4 zile în frigider.

Note

Macroză= 7- 2- 86% ( LCHF )
Be keto Be happy !

Valori nutritionale /portie

Serving: 100gCalories: 170kcalCarbohydrates: 3gProtein: 1gFat: 17g
Keyword gustari keto, keto paleo, keto vegan
Ai încercat această rețetă?Mentioneaza @beketobehappy26
Cascaval pane keto
Cascaval pane keto

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: