Blog disclaimer- declarație/ precizări legale

Va rog să luați la cunoștință că nu sunt nutritionist sau dietetician de profesie.

Ceea ce împărtășesc aici face parte din experiența mea proprie după ce m-am documentat din diverse surse (internet, studii științifice, cărți, filme/ documentare ).

Tot conținutul din blogul meu e cu caracter informațional.

Fiecare persoană e unica si are un metabolism unic.

Orice informatie de pe acest blog nu are intenția să pună diagnostic, sa prevină sau să vindece boli.Autorul blogului nu este responsabil pentru deciziile pe care fiecare persoana care citește acest blog le ia în legătură cu dieta sa si modul sau de viață.

Sfatuiti-va cu medicul nutritionist/ dieteticianul înainte să începeți orice cură de slăbire sau să folosiți diverse suplimente alimentare/ medicamentoase.

Autorul blogului nu este responsabil pentru republicarea conținutului de pe acest blog în alte pagini web sau în media , fără permisiunea autorului.

Comentariile sunt permise , dar autorul blogului isi rezerva dreptul de a reedita sau sterge comentarii neadecvate ca limbaj sau continut, care sunt profanatoare, care atacă individualitatea unei persoane sau grup de persoane, care sunt considerate spam.

Autorul blogului nu este responsabil pentru conținutul comentariilor.

Imaginile postate pe.blog( care nu fac parte din arhiva personală) sunt preluate din aplicația gratuită Image Search Man care pune la dispoziție imagini de pe diverse pagini web. Pentru a respecta eventualele drepturi de autor , autorul blogului indica întotdeauna site-urile de pe care am folosit diverse imagini imprumutate.

Imaginile din arhiva personală sunt protejate de copyright

Dacă cineva este nemulțumit de faptul că o imagine apare pe blog,atunci persoana respectiva poate contacta autorul blogului pe adresa de mail indicată lacragrosu@gmail.com si imaginea respectivă va fi prompt ștearsă.

Aceasta declaratie de politică privată în limitele legalității este scrisă azi, 11 iulie 2018 și schimbări pot interveni în ea în viitor, cu sau fara notificare prealabilă.

Semnează

Autor si administrator blog

Lacramioara Mirela Grosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.