Blog disclaimer- declarație/ precizări legale

                                                                                                                                                                         Vă rog să luați la cunoștință că nu sunt nutriționist de profesie.

Ceea ce împărtășesc aici face parte din experiența mea proprie , articolele reprezintă o opinie personală,  nu una profesionala, si nu reprezintă o recomandare medicală .  Sursele de documentare/informare sunt :internet, studii științifice, cărți, filme/ documentare .

Tot conținutul din blogul meu e cu caracter informațional, nu de diagnostic și tratament.

Fiecare persoană e unică și are un metabolism unic.Fiecare dintre cei care citesc blogul meu își asumă răspunderea personală pentru folosirea informațiilor de pe blog în abordarea stilului de viață personal.

Orice informație de pe acest blog nu are intenția să pună diagnostic, să prevină sau să vindece boli. Autorul blogului nu este responsabil pentru deciziile pe care fiecare persoană care citește acest blog le ia în legătură cu dieta sa și modul său de viață. Documentați-vă personal , din mai multe surse , de încredere ( medicale, științifice, de specialitate ).

Sfătuiți-vă cu medicul nutritionist sau nutriționistul cu diplomă în această sferă înainte să începeți orice cură de slăbire sau să folosiți diverse suplimente alimentare/ medicamentoase. Nu faceți nici o schimbare în stilul vostru alimentar fără să vă consultați cu medicul vostru.  Nu recomand folosirea informațiilor din acest  blog ca să vă vindecați de diverse boli, sau în locul tratamentelor recomandate de medici. Dacă vă modificați tratamentele, trebuie să luați legătura cu cadrele medicale de specialitate.

Autorul blogului nu este responsabil pentru republicarea conținutului de pe acest blog în alte pagini web sau în media , fără permisiunea autorului.

Comentariile sunt permise , dar autorul blogului își rezervă dreptul de a reedita sau șterge comentarii neadecvate ca limbaj sau conținut,  care sunt profanatoare, care atacă individualitatea unei persoane sau grup de persoane, care sunt considerate spam.

Autorul blogului nu este responsabil pentru conținutul comentariilor.

Imaginile postate pe blog( care nu fac parte din arhiva personală) sunt preluate din aplicațiile gratuite Image Search Man , Pixabay și Splash , care pun la dispoziție imagini de pe diverse pagini web, precum și poze/ fotografii. Pentru a respecta eventualele drepturi de autor , autorul blogului indica site-urile de pe care s-au folosit diverse imagini împrumutate.

Imaginile din arhiva personală sunt protejate de copyright

Dacă cineva este nemulțumit de faptul că o imagine apare pe blog, atunci persoana respectiva poate contacta autorul blogului pe adresa de mail indicată lacragrosu@gmail.com și imaginea respectivă va fi prompt ștearsă.

Aceasta declarație de politică privată în limitele legalității este scrisă azi, 11 iulie 2018 și schimbări pot interveni în ea în viitor, cu sau fara notificare prealabilă.

Semnează

Autor si administrator blog

Lăcrămioara Mirela Grosu

1 thought on “Blog disclaimer- declarație/ precizări legale

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: