Disclaimer

Disclaimer lacra.blog- declarație/ precizări legale

                                                                                                                                                                         Vă rog să luați la cunoștință că nu sunt nutriționist de profesie. Și nu am nici studii de specialitate în aromaterapie sau cosmetice.

Ceea ce împărtășesc aici face parte din experiența mea proprie , articolele reprezintă o opinie personală,  nu una profesională,  și nu reprezintă o recomandare medicală .  Sursele de documentare/informare sunt :internet, studii științifice, cărți, filme/ documentare , biblioteca virtuală de studii științifice numita Pub Med ( oferă acces gratuit la mii de studii științifice din orice domeniu), reviste medicale sau de alte specialități.

Tot conținutul din blogul meu e cu caracter informațional, nu de diagnostic și tratament.

Fiecare persoană e unică și are un metabolism unic.Fiecare dintre cei care citesc blogul meu își asumă răspunderea personală pentru folosirea informațiilor de pe blog în abordarea stilului de viață personal.

Orice informație de pe acest blog nu are intenția să pună diagnostic, să prevină sau să vindece boli. Autorul blogului nu este responsabil pentru deciziile pe care fiecare persoană care citește acest blog le ia în legătură cu dieta sa și modul său de viață. Documentați-vă personal , din mai multe surse , de încredere ( medicale, științifice, de specialitate ). Nu îmi asum nici un fel de răspundere, medicală sau legală, pentru sănătatea ta. Tu ești răspunzător pentru ce decizii ei și aplici în viața ta.

Sfătuiți-vă cu medicul nutriționist sau nutriționistul cu diplomă în această sferă înainte să începeți orice cură de slăbire sau să folosiți diverse suplimente alimentare/ medicamentoase. Nu faceți nici o schimbare în stilul vostru alimentar fără să vă consultați cu medicul vostru.  Nu recomand folosirea informațiilor din acest  blog ca să vă vindecați de diverse boli, sau în locul tratamentelor recomandate de medici. Dacă vă modificați tratamentele, trebuie să luați legătura cu cadrele medicale de specialitate.

Folosirea informațiilor privind uleiurile esențiale o faci pe propria ta răspundere. Recomand contactul cu o persoană cu competențe în aromaterapie pentru ca să eviți pericolele. Nu aplica uleiuri esențiale nediluate pe piele . Nu bea uleiuri esențiale. Documentează-te bine singur despre diluțiile folosite în aromaterapie.

Autorul blogului nu este responsabil pentru republicarea conținutului de pe acest blog în alte pagini web sau în media , fără permisiunea autorului.

Comentariile sunt permise , dar autorul blogului își rezervă dreptul de a reedita sau șterge comentarii neadecvate ca limbaj sau conținut,  care sunt profanatoare, care atacă individualitatea unei persoane sau grup de persoane, care sunt considerate spam.

Autorul blogului nu este responsabil pentru conținutul comentariilor.

Imaginile postate pe blog( care nu fac parte din arhiva personală) sunt preluate din aplicațiile gratuite Image Search Man , Pixabay și Splash , care pun la dispoziție imagini de pe diverse pagini web, precum și poze/ fotografii. Pentru a respecta eventualele drepturi de autor , autorul blogului indica site-urile de pe care s-au împrumutat informații / poze/ rețete.

Imaginile din arhiva personală sunt protejate de copyright.

Dacă cineva este nemulțumit de faptul că o imagine apare pe blog, atunci persoana respectivă poate contacta autorul blogului pe adresa de mail indicată beketobehappy2018@gmail.com și imaginea respectivă va fi prompt ștearsă.

Aceasta declarație de politică privată în limitele legalității este scrisă azi, 11 iulie 2018 și schimbări pot interveni în ea în viitor, cu sau fără notificare prealabilă.

Semnează

Autor si administrator blog

Lăcrămioara Mirela Grosu

12 thoughts on “Disclaimer lacra.blog- declarație/ precizări legale”

 1. Pingback: Stapaneste menopauza cu suplimente din soia- creste calitatea vieții tale

 2. Pingback: Cromul-obezitatea-rezistenta la insulina- ce legaturi periculoase sunt aici ?

 3. Pingback: Dieta ketogenică /LCHF și bolile de tiroidă- generalități - lacra.blog

 4. Pingback: Diluția uleiurilor esențiale - o informație pe care trebuie să o cunoști

 5. Pingback: Dieta keto - siguranță pe termen lung și aplicații în medicină

 6. Pingback: St

 7. Pingback: Ce este diabetul ? -

 8. Pingback: Întrebări frecvente legate de dieta keto : partea a III-a - Eu și stilul de viață keto

 9. Pingback: Keto și menopauza ( partea a-2-a ) - Eu și stilul de viață keto

 10. Pingback: Keto și menopauza ( partea întâi ) - Eu și stilul de viață keto

 11. Pingback: Cum calculezi macroza si indicele keto - Eu și stilul de viață keto

 12. Pingback: Avertizare/Disclaimer – Eu si stilul de viață keto

Comentariile sunt apreciate

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
%d bloggers like this: